Logo Design & Mood
Produse
  Se încarcă fotografiile...

  Para dus Hansgrohe Pura Vida 120mm, tehnologie de curatire rapida anticalcar, Alb-Crom

  Cod: 28558400
  Disponibilitate: în stoc furnizor
  Brand: Hansgrohe
  Design: Organic
  Disponibil in showroom: Da
  Serie Hansgrohe: Puravida
  Preț / buc. PRP: 576,46 Lei (-20%)
  Preț / buc: 463,62 Lei
  buc.
  Preț total PRP: 576,46 Lei (-20%)
  Preț total: 463,62 Lei
  Prețurile conțin TVA

  Caracteristici

  • Culoare: Alb-Crom
  • Debit maxim (la 0.3 MPa): 16 l/min
  • Tip pulverizare: RainAir
  • Fara maner: 150 mm
  • AirPower: Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!
  • QuickClean: Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.
  • XXL Performance: Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie.Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.


  Vizitează Showroom Design&Mood

  Vă invităm în Showroom-ul din Constanța, Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214 pentru a beneficia de soluții moderne în crearea spațiilor rezidențiale și comerciale. La noi găsiți profesionalism și soluții ideale pentru confortul dumneavoastră.


  Contact

  Nu ezitați să ne contactați chiar și atunci când nu aveti nevoie decât de sfatul unui specialist în Design Interior sau obiecte sanitare.

  Place
  Showroom
  Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214, Constanța
  Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor