Logo Design & Mood
Despre noi

Despre Design&Mood

Scurtă introducere

Design&Mood este un important furnizor de finisaje premium pentru amenajări interioare, situat în Constanța și înființat în anul 1990.

Ce oferim?

O experiență de shopping completă. Ai plăci ceramice, pardoseli din lemn, obiecte sanitare, baterii, mobilă, electrocasnice și accesorii într-o varietate de culori, tehnologii și stiluri pentru orice spațiu vrei să amenajezi.

La curent cu ultimele tendințe și tehnologii, iți propunem să descoperi alături de noi și împreună cu designeri cunoscuți în industrie, cea mai potrivită transformare a spațiului tău.

Uită ce știai despre un showroom. Design&Mood este mai mult. Mai multă inspirație în cel mai mare showroom concept din țară. Găsești aici inspirație pentru proiectul tău și soluții premium potrivite acestuia.

Încurajăm inițiativele de business cu soluțiile premium complete pentru a maximiza rezultatele oricărui proiect rezidential, comercial sau business, fie că vorbim despre office building, hospitality sau wellness.

De ce să ne alegi pe noi?

Încurajăm inițiativele de business cu soluțiile premium complete pentru a maximiza rezultatele oricărui proiect rezidențital, comercial sau business, fie că vorbim despre office building, hospitality sau wellness.

Am crescut prin fiecare experiență acumulată în cei 20 de ani, am adunat feedback-ul celor peste 3000 proiecte finalizate pentru a-ți oferi astăzi un produs complet. Brandurile selecționate sunt mărci cu tradiție, inovatoare, cu potential tehnologic prin intermediul cărora iți oferim o gamă vastă de produse adaptată stilurilor și bugetelor proiectelor tale.

Design&Mood exterior
Design&Mood interior

Videoclip prezentare showroom

George Misu, CEO

George Mișu – CEO Design&Mood

„Punem pasiune în tot ce facem. Design&Mood este evoluția unui proiect ajuns la maturitate, este rezultatul unei experiențe acumulate în cei 20 de ani de prezență pe piața amenajărilor interioare, este identitatea unui nou spațiu arhitectural care găzduiește soluții premium pentru proiectul tău.

Credem mult în noul concept, în materialele premium pe care le propunem, credem în oameni pasionați de ceea ce fac, în puterea noii echipe și în vibe-ul pozitiv al unui nou început.

Iubim ceea ce facem și suntem aici pentru tine!”

Solutii

Mereu găsești soluția optimă

Fiecare proiect este o nouă provocare la care răspundem mereu prompt.

Echipa Design&Mood este formată din profesioniști din domeniu, cu ajutorul cărora veți putea găsi mai usor inspirație, veți alege împreună soluțiile potrivite având garanția unui serviciu de calitate complet.

Partenerii noștri

Parteneri

Cea mai frumoasă construcție provine dintr-o sinteză a tuturor elementelor care o definesc.

Prin structura solidă de business pe care am consolidat-o cu partenerii nostri reușim să vă oferim produse high end, aliniate tendințelor internaționale, proiectate să răspundă tuturor nevoilor arhitecturale: zone rezidențiale, comerciale, business sau proiectelor urbane.

Atlas Concorde BH Blanco Bosch Gamadecor Geberit Hansgrohe Keramag Kludi Neff Porcelanosa Ravak Sanswiss Scavolini Venis Versace Villeroy & Boch
Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor