Logo Design & Mood

Termeni și condiții de utilizare

Magazinul online designmood.ro este administrat de compania SC MISU SRL (denumita în continuare Vânzator), înregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/1477/1994, având CUI 5514843, atribut fiscal RO, CIF RO5514843, capital social 200 lei, sediul social în Constanta, str Poporului nr 147, Romania, telefon +40 725 213 020 si contul bancar cu IBAN RO39BTRL01401202H25151XX deschis la BANCA TRANSILVANIA.

Iti recomandam sa citesti acest document cu atentie. Prin utilizarea site-ului designmood.ro, vizitatorul (denumit in continuare Cumparator) isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos (denumite in continuare Contract).
Contractul se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii prin intermediul designmood.ro si, o data incheiat, poate fi modificat doar cu acordul scris al ambelor parti.
Contractul poate fi modificat de Vânzator în functie de evolutia prevederilor legale, fara obligatia de a anunta în mod special acest lucru.
Prin crearea unui cont sau / si plasarea unei comenzi, Cumparatorul îsi exprima acordul sau pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzatorului pe adresa de email furnizata.
In momentul plasarii unei comenzi în magazinul online designmood.ro, Cumparatorul îsi exprima acordul cu inregistrarea unui cont pe adresa de email specificata si cu metoda de comunicare electronica prin intermediul email-ului si / sau telefonic.
Transmiterea comenzii pe site va fi urmata de receptia unui email automat care atesta doar plasarea comenzii. Acest mesaj, discutiile telefonice, prin email sau pe alte cai cu reprezentantii Vânzatorului nu constituie acceptari ferme ale comenzii, si implicit NU semnifica încheierea contractului la distanta.

Procesarea si confirmarea comenzilor

Vânzatorul va verifica comanda urmând sa îi comunice Cumparatorului rezultatul verificarii.
Expedierea prin email de catre Vânzator a notificarii de livrare catre Cumparator, fara a necesita vreo confirmare de primire din partea Cumparatorului, constituie momentul încheierii Contractului la distanta.

Acest mesaj (notificarea de livrare) reprezinta anexa la Contract. Comenzile plasate/ridicate de la sediile Vânzatorului sau livrate prin reprezentantii acestuia, datorita faptului ca partile sunt prezente fizic simultan si produsele pot fi vizualizate, verificate, probate si acceptate personal se considera comert direct iar momentul inchierii Contractului este momentul preluarii produsului de catre Cumparator, respectiv intre partile prezente.
Pentru produsele cu status “Stoc Furnizor” sau “Disponibil in 15 zile”, este obligatorie verificarea disponibilitatii reale cu Vânzatorul.
Produsele cuprinse în cadrul comenzilor acceptate de catre Vânzator vor fi livrate conform conditiilor stipulate privind plata si livrarea.
Cumparatorul poate anula o comanda înainte de a primi mesajul de notificare a livrarii, prin transmiterea unui email catre "contact[at]designmood.ro".
Cumparatorul persoana fizica poate renunta la cumparare initiind procedura descrisa în cadrul sectiunii “Renuntarea la cumparare”.
Cumparatorul poate returna produsul / produsele respectând procedura descrisa în cadrul sectiunii “Returnarea produselor”.

Facturarea comenzilor

Fiecare comanda confirmata specifica produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata.
Vânzatorul va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate.
Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale în acord cu legislatia în vigoare.

Preturile si informatiile despre produse
Toate preturile prezentate în cadrul magazinului online designmood.ro includ TVA (19%).
Preturile nu includ cheltuielile de livrare, cu exceptia cazurilor în care se specifica acest lucru pe pagina produsului.
O parte din preturile afisate se calculeaza pe baza unei formule ce are la baza pretul preluat prin feed-uri automate din listele furnizorilor.

Desi eforturile noastre de a lista preturile corecte sunt majore, un numar mic de produse din catalogul nostru pot avea preturi gresite.
Pentru aceste produse, daca pretul corect este cu cel putin 20% mai mare decat pretul listat in catalogul nostru, ne rezervam dreptul de a va contacta personal sau de a va anula direct comanda.
Preturile tiparite pe factura fiscala emisa Cumparatorului vor fi identice cu cele specificate în mesajul de acceptare a comenzii de catre Vânzator.
Continutul site-ului (textele, denumirile si descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcatuit în colaborare cu reprezentantii producatorilor/furnizorilor produselor listate si pot fi incomplete din motive legate de spatiu si/sau structura informatiei.
Din acest motiv, Vânzatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.
Vânzatorul si furnizorii sai îsi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Imaginile produselor sunt prezentate în cadrul magazinului online designmood.ro cu titlu de exemplu si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).

Plata

Produsele comandate din magazinul online designmood.ro pot fi achitate în avans sau la livrarea acestora.
Vânzatorul îsi rezerva dreptul de a solicita plata în avans în cazul produselor aprovizionate de designmood.ro pe baza comenzii Cumparatorului.
În acest caz, aprovizionarea si livrarea vor fi efectuate numai în urma înregistrarii platii complete a comenzii.

Modalitatile de plata acceptate sunt:
 • Prin intermediul cardurilor bancare la sediul Vânzatorului;
 • Cu numerar, prin intermediul curierului sau la sediul Vânzatorului;
 • Prin transfer bancar.

In cazul in care Cumparatorul datoreaza din vina sa plata marfurilor, in baza acestor termeni, are obligatia de a plati catre Vanzator o penalitate de 0.2 % pe zi intarziere, calculata la suma neachitata.

Scadenta facturii se considera a fi:
 • data semnarii facturii, in cazul ridicarii bunurilor din showroom
 • data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier
Pentru mai multe informatii despre modalitatile de plata (inclusiv rate), consulta sectiunea “Cum platesc”.

Livrarea si manipularea comenzilor

Vânzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele cuprinse în comanda acceptata în sistem de curierat door-to-door, la o adresa de livrare de pe teritoriul României, respectand termenele de livrare stabilite in momentul acceptarii comenzii.
Livrarea la punctele de livrare din Bucuresti Constanta se face in intervalele orare listate la finalizarea comenzii ferme, valabile in timpul programului cu publicul al magazinului online.
Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, termenul de livrare se va calcula de la momentul receptionarii în contul operatorului site-ului designmood.ro a platii integrale.
Livrarea pentru produsele aflate în anumite promotii se va face conform regulamentului promotiei respective.
Vânzatorul va aplica tariful comunicat pe site pentru fiecare livrare sau in functie de regulamentul promotiilor active pe site in momentul comenzii.
Vanzatorul va pregati corespunzator produsele pentru transport si va transmite urmatoarele documente insotitoare: factura fiscala, certificatele de garantie aferente, manualele de utilizare furnizate dupa caz, de catre producator sau de catre importator.
Cumparatorul trebuie sa notifice prin email la contact[at]designmood.ro absenta oricaruia dintre aceste documente în termen de 48 de ore de la receptionarea produselor, în caz contrar toate acestea considerându-se furnizate.
In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va contacta Cumparatorul pentru a conveni detaliile unei noi livrari.
Daca nici la a doua tentativa livrarea nu va fi încheiata, coletul va fi returnat Vânzatorului, care va anula comanda.
Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmând sa suporte costurile unei noi livrari.
Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vânzatorul va anunta Cumparatorului termenul estimat pentru finalizarea livrarii.
În cazul în care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre Cumparator, comanda va fi anulata, iar Vânzatorul îi va restitui Cumparatorului sumele aferente încasate în avans. Daca informatiile legate de facturare si livrare furnizate de catre Cumparator sunt eronate sau incomplete, Vânzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare.
Daca in 24 de ore nu se vor corecta datele si nu se va stabili un nou termen de livrare, Vânzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.
Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata în momentul efectuarii livrarii acestora la adresa indicata (presupunând semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire a facturii fiscale în cazul livrarilor efectuate direct de Vânzator) si a efectuarii platii aferente integrale.
Vânzatorul nu va autoriza curierul sa permita deschiderea coletului decât ulterior semnarii de primire si achitarii eventualei contravalori a acestuia.
În cazul în care coletele prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, recomandam Cumparatorului sa refuze receptia lor si sa semnaleze acest incident imediat prin email la contact[at]designmood.ro
Cumparatorul poate obtine mai multe informatii despre livrarea unei comenzi online din sectiunea “Cum livram”.
Sesizarile referitoare la integritatea si/sau continutul coletelor se vor face în momentul livrarii prin redactarea unui proces verbal constatator în prezenta curierului.
Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte sunt nule si nu pot fi luate în considerare.

Garantie

Produsele cumparate prin intermediul designmood.ro sunt noi, în ambalaje originale si beneficiaza de garantie, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 21/1992, republicata, cu modificarile si completarile ulterioarecsi Legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare) si politicilor comerciale ale producatorilor.

Termenul de garantie decurge din momentul facturarii produsului. Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Nu se pot elibera duplicate pentru certificatul de garantie.
Garantia este valabila doar pe teritoriul României, cu exceptia situatiilor când se precizeaza altfel în certificatul de garantie comerciala.
Pe lânga orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate în certificatul de garantie emis de catre Producator/Importator sau Vânzator, acesta garanteaza Cumparatorul împotriva oricarei non conformitati care poate afecta întreaga sau o parte a bunurilor si serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru o perioada de 24 luni de la data emiterii facturii de vânzare.

Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
În cazul solicitarilor nejustificate a garantiei, Vânzatorul îsi rezerva dreptul de a obliga Cumparatorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului si a taxelor de transport corespunzatoare.
Vânzatorul declara pe propria raspundere ca produsele comercializate prin magazinul online designmood.ro respecta cerintele referitoare la protectia vietii, sanatatii, securitatii muncii si protectiei mediului, în conformitate cu prevederile HG 1022/2002 si HG 457/2003.
De asemenea,Vânzatorul declara ca echipamentele electrice si electronice pe care le comercializeaza respecta cerintele normativelor europene 72/23/EEC si 93/68/EEC, prevederile HG 992/2005 privind limitarea utilizarii substantelor periculoase în echipamentele electrice si electronice, precum si prevederile HG 448/2005 privind prevenirea producerii de deseuri de echipamente electrice si electronice.
Cumparatorul poate obtine mai multe informatii despre garantia produselor din sectiunea “Garantie”.

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei in vigoare (detalii in O.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative), renuntarea la cumparare este aplicabila doar cumparatorilor persoane fizice.

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorul ca se retrage dintr-un contract la distanta fara a preciza motivele, in termen de 14 zile incepand din ziua in care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produsului.

Produsul va fi returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original complet si cu toate etichetele intacte, cu toate accesoriile, consumabilele si produsele cadou aferente, impreuna cu o copie dupa factura si Certificatul de garantie in original.

Cumparatorul care renunta la cumparare in conditiile legii va suporta costurile directe legate de returnarea produselor (art 14 (2)).
Vanzatorul va returna contravaloarea produselor returnate in maxim 14 zile de la data primirii notificarii de retragere din prezentul contract.

Suma va fi rambursata in aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de Cumparator pentru tranzactia initiala,
cu exceptia cazului în care Cumparatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea în sarcina Cumparatorului plata de comisioane în urma rambursarii.

Rambursarea poate fi amanata pana la data la care Vanzatorul receptioneaza produsele.
Eventualele taxe de transport si de manipulare, aferente comenzii initiale, nu se returneaza.

Renuntarea la cumparare nu poate fi invocata in cazul:
 • produselor aprovizionate conform specificatiilor Cumparatorului, pe baza de comanda speciala.
 • produselor identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)
 • produselor care prezinta urme de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de instalare, de folosire, de uzura sau de consum
 • produselor care prezinta seriile complet sau partial sterse, urmele unor socuri electrice
 • produselor fara ambalajul original complet in care a fost livrat sau fara certificatele de garantie in original

In aceste cazuri Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul, de a solicita o taxa pentru aducerea produselor la starea de vandabilitate (de produs nou, de produs resigilat sau second-hand) sau, la optiunea clientului, i se va reexpedia produsul pe cheltuiala acestuia.

In cazul produselor achizitionate in campanii promotionale, pentru care s-au primit stimulente de care cumparatorul a beneficiat inainte de a solicita returul (exemplu vouchere de cumparaturi deja rascumparate de cumparator) , vanzatorul isi rezerva dreptul de a retine contravaloarea stimulentului din suma rambursata.

In cazul retururilor repetate, atunci cand se considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie, Vanzatorul are dreptul sa solicite daune interese Cumparatorului, in conditiile legislatiei aplicabile.

Mai multe detalii despre modalitatea de notificare a retragerii din contract, precum si detalii pentru cazuri particulare de produse si promotii gasiti in sectiunea Renuntare la Cumparare.

Returnarea produselor

Cumparatorul poate solicita returul produselor achizitionate din magazinul online designmood.ro in urmatoarele situatii:

 • Produsele sunt neconforme cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conformm cu specificatiile din oferta designmood.ro, Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia in vederea inlocuirii lui sau a rambursarii integrale a contravalorii.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzator In cazul livrarii in alta cantitate sau a unui alt produs, Cumparatorul trebuie sa semnaleze incidentul Vânzatorului in maxim 24 de ore de la receptia efectiva pentru a putea returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.
 • Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor (DOA)

Daca produsul primit se dovedeste nefunctional in primele 48 de ore de la receptia efectiva, Cumparatorul poate reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret, respectiv daca valoarea produsului înlocuitor va fi mai mica, va primi rambursarea partiala corespunzatoare.

Toate costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate de Vânzator.
Produsele nu se pot returna ca nefunctionale daca au fost desigilate si puse în functiune / testate la ridicarea din unul din punctele de livrare ale Vânzatorului (Constanta-Str Poporului nr 112).
Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre produsele achizitionate din magazinul online designmood.ro si altele pe care Cumparatorul le detine sau urmeaza sa le achizitioneze nu fac obiectul responsabilitatii Vânzatorului.
Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele primite la livrarea produselor.
Returul va fi refuzat în cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vânzator a starii de nevandabilitate a acestora.

Toate solicitarile de retur se vor expedia pe adresa de email contact[at]designmood.ro si vor primi raspuns in maxim 24-48 ore lucratoare cu toate detaliile necesare returului (ID-ul tichetului de retur procesat, recomandari de ambalare si expediere, serviciului de curierat agreat etc).

Conditii pentru Dreptul de retur in 30 zile

Dreptul de Retur in 30 de zile este un serviciu suplimentar care se aplica produselor achizitionate de pe designmood.ro.
Acesta este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice si nu afecteaza in nici un fel drepturile legale de renuntare la cumparare in 10 zile lucratoare in cazul comertului la distanta.
Produsul va fi returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, în ambalajul original complet si cu toate etichetele intacte, cu toate accesoriile, consumabilele si produsele cadou aferente, impreuna cu o copie dupa factura si Certificatul de garantie in original.

Costul returului cade in sarcina Cumparatorului. Compensarea valorii produsului returnat in baza acestui serviciu, integrala sau partiala cu retinerea costurilor aferente returnarii marfii (acolo unde este cazul), se va face prin emiterea unui Voucher valoric valabil 30 de zile de la data emiterii, care va putea fi utilizat pentru achizitionarea oricaror alte produse din https://designmood.ro

Dreptul de retur in 30 zile nu este aplicabil in cazul:
 • produselor aprovizionate conform specificatiilor Cumparatorului, pe baza de comanda speciala (Aceste produse comandate de catre Cumparator, care nu se afla in stocul uzual al Vanzatorului, pot fi aprovizionate si livrate pe baza unei comenzi ferme si eventual a platii unui avans, in termenii agreati de parti.)
 • produselor care prezinta orice urma de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de instalare, de folosire, de uzura sau de consum
 • produselor care prezinta seriile complet sau partial sterse, urmele unor socuri electrice
 • produselor fara ambalajul original complet in care a fost livrat sau fara certificatele de garantie in original
 • produselor achizitionate in campanii promotionale, pentru care s-au primit stimulente de care cumparatorul a beneficiat inainte de a solicita returul (exemplu vouchere de cumparaturi deja rascumparate de cumparator).

Toate solicitarile de renuntare la cumparare se vor expedia pe adresa de email contact[at]designmood.ro si vor primi raspuns in maxim 24-48 ore lucratoare cu detaliile necesare inapoierii produsului (ID-ul tichetului de retur procesat, recomandari de ambalare si expediere etc)
Adresa de retur este:
Misu srl
Localitate Constanta, Strada Poporului nr 112, Judetul Constanta, Cod Postal 900205.

Conditii generale de utilizare a Voucherelor

Voucherele emise de Vanzator (sub forma unor coduri promotionale) sunt instrumente cu ajutorul carora se pot efectua plati totale sau partiale pentru produsele achizitionate din magazinul online designmood.ro.

Codurile de voucher se emit electronic si pot fi transmise in format electronic (prin e-mail) sau in format tiparit (si se transmit fizic).
Voucherele pot fi generale (codul de voucher este comunicat public) sau individuale (codul de voucher este comunicat prin email si este pus si in contul persoanei careia ii este destinat).

Regulile specifice de aplicare ale fiecarui voucher vor fi comunicate la emiterea acestuia si pot include restrictionarea la anumite produse sau categorii de pe site.
Valabilitatea oricarui voucher este limitata, data valabilitatii va fi specificata împreuna cu codul promotional.

Pentru a putea utiliza Voucherul pentru achitarea unei achizitii pe site-ul designmood.ro, trebuie introdus codul unic al Voucherului în sectiunea aferenta din pagina cosului de cumparaturi.
Voucherele nu se pot cumula între ele (într-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional) si nu pot fi preschimbate în bani sau alte bunuri/beneficii.
Voucherul utilizat, chiar si partial, nu mai poate fi folosit pentru noi achizitii, fiind anulat la momentul utilizarii.

În cazul anularii Comenzii în care s-a utilizat Voucherul, Clientul poate solicita reactivarea codului promotional respectiv în conditii similare, exclusiv în scris, printr-un e-mail pe adresa contact[at]designmood.ro, furnizând detaliile necesare.
Nu este insa garantata emiterea unui alt cod promotional, magazinul online avand dreptul de a refuza acest lucru.
Adaugarea produselor si a Voucherului în cosul de cumparaturi din cadrul site-ului https://designmood.ro nu reprezinta rezervarea produselor si înregistrarea comenzii; o comanda este înregistrata numai dupa finalizarea tuturor pasilor si apasarea butonului “Comanda” si este acceptata în momentul confirmarii ei de catre Vânzator.

Vânzatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea utilizarii unui Voucher, cauzata de schimbarea adresei de e-mail a clientului, de neprimirea, necitirea corespondentei de catre acesta, etc. In cazul voucherelor emise in urma unor campanii promotionale, nerespectarea ulterioara a conditiilor de participare si/sau validare duce la anularea sau recuperarea valorii voucherului.
In cazul in care Vanzatorul considera ca un voucher a fost aplicat abuziv, isi rezerva dreptul de a anula comanda in care a fost folosit voucherul respectiv fara a putea fi obligat sa ofere nici un detaliu suplimentar.

In cazul Voucherelor cu coduri individuale transmisibile, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a cere detalii suplimentare persoanei care aplica voucherul si de a anula folosirea voucherului daca detecteaza un comportament necorespunzator.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Orice informatie cu caracter personal transmisa de Cumparator prin intermediul site-ului Vânzatorului este protejata, pastrata în conditii de maxima securitate si utilizata numai in scopul agreat de Cumparator in momentul colectarii, conform legilor în vigoare.

Cumparatorul îsi exprima acordul sau pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzatorului pe adresa de email furnizata la plasarea unei comenzi sau crearea unui cont. Cumparatorul are posibilitatea sa modifice informatiile cu caracter personal furnizate si sa filtreze mesajele pe care doreste sa le primeasca din partea Vânzatorului, prin accesarea sectiunii online “Contul meu” si logarea în contul personal.

Drepturile de proprietate intelectuală

Numele magazinului online și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea Sc Misu SRL și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.
Numele și siglele persoanelor juridice, precum și denumirile produselor pot fi mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi. Pentru orice sesizare legata de drepturile de autor puteti trimite email la adresa contact[at]designmood.ro

Forța majoră și litigiile

Niciuna dintre părțile contractante nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră.

Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat. Prezentul Contract este supus legii române.
Eventualele litigii apărute între Cumpărător și Vânzător vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanțele judecătorești competente.
Pentru a sesiza un eventual litigiu, va rugăm să trimiteti un email la adresa contact[at]designmood.ro care sa contina datele dumneavoastra de identificare pentru a va putea contacta.

Politica de cookies

Firma SC MISU SRL, cu sediul in Constanta, Bvd Aurel Vlaicu nr 214, foloseste cookies pentru buna functionare a site-ului, comportamentul clientului si monitorizarea vanzariilor.

Cookie-urile sunt niste fisiere cu litere si cifre, care se salveaza pe dispozitivul de pe care se acceseaza internetul. Aceste cookie-uri ajuta la personalizarea continutului care ii apare utilizatorului in functie de preferintele lui. De asemenea, cookie-urile ajuta la buna functionare a site-ului, la o navigare mai usoara a utilizatorului.

Conform legii putem stoca fisierele de tip cookies timp de maxim 2 ani, pe teritoriul Romaniei. In cazul in care nu esti de acord cu folosirea acestor cookies, poti renunta la accesarea site-ului designmood.ro.

Pentru a afla mai multe informatii despre cookies va recomandam sa accesati linkul allaboutcookies.

Pentru intrebari, dezabonari sau nelamuriri cu privire la stocarea si prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, ne puteti contacta din pagina de contact.

Ne rezervam dreptul de a adauga modificari la aceasta politica periodic in functie de situatiile noi care apar, pentru aceasta va rugam sa consultati periodic aceasta sectiune.

Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor