Logo Design & Mood
Designers

Colaborări cu designeri

Colaborăm cu designeri consacrați din domeniu. Este greu să exprimi în cuvinte plăcerea și motivația lucrului cu profesioniști, dar puteți vedea creații reprezentative de la fiecare designer și astfel vă puteți decide care credeți că vi se potrivește cel mai bine în proiectul dumneavoastră. Vă recomandăm cu căldură să-i contactați pentru întrebări și colaborări inedite.

 Victor Ciurea

Victor Ciurea

Arhitect 

Graduated architecture at "Ion Mincu" University of Architecture and Urbanism in Bucharest in 2012 with a master's degree in architecutre.

Worked since 2007 on over 150 projects in Constanta and the Dobrogea region. Collaborating with IMC Studio CAD (Constanta) since 2007. Background in residential (single-family and multi-family housing) and public projects (hospitality, healthcare, offices, retail and funerary).

Based in Bucharest, working nationally in architecture, interior design, landscaping and graphic design.

Adrian Bizdu

Adrian Bizdu

Arhitect 

arhAB studio este un birou de arhitectura si design fondat in 2014.

Arhitect Adrian Bizdu a creeat arhAB studio in 2014, din dorinta de a crea proiecte de arhitectura si de design care reflecta personalitatea unica si pasiunile definitorii ale clientilor sai, cu o atentie deosebita pentru armonia spatiului si a formelor. Pasiunea sa a luat contur, mai intai, prin studiul artelor plastice in liceu si a continuat prin absolvirea Universitatii de Architectura din Bucuresti. Ulterior, si-a perfectionat cunostintele prin cursuri de design internationale (Londra 2017; Milano 2018).

arhAB studio inseamna emotie transpusa in detalii de design, deschidere si atentie pentru dorintele si nevoile tale, grija pentru mediul inconjurator prin folosirea de materiale sustenabile, profesionalism si respect pe parcursul intregii experiente de design.

Adrian Sandu

Adrian Sandu

Arhitect 

De cativa ani sunt un refugiat din zona birocratiei specifice arhitecturii cladirilor, in spatiul minion si mai sensibil al arhitecturii de interior.

Cu pasiune si rabdare imaginez si imbrac spatii in stil contemporan, aflandu-ma in contrasens cu vechiul, chiar si in formele si variantele sale elegante, uneori. Modern, minimalist, scandinav, industrial, japandi, mediteranean, imi sunt stilurile la indemana.

Coloria Studio Design

Coloria Studio Design

Designer 
Ciprian Parconie
Costin Dinu

Costin Dinu

Designer 
Cristian Neagu

Cristian Neagu

Designer de interior 

Vizitează Showroom Design&Mood

Vă invităm în Showroom-ul din Constanța, Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214 pentru a beneficia de soluții moderne în crearea spațiilor rezidențiale și comerciale. La noi găsiți profesionalism și soluții ideale pentru confortul dumneavoastră.


Contact

Nu ezitați să ne contactați chiar și atunci când nu aveti nevoie decât de sfatul unui specialist în Design Interior sau obiecte sanitare.

Place
Showroom
Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214, Constanța
Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor