Logo Design & Mood
Produse
  Se încarcă fotografiile...

  BATERIE CERALINE PENTRU LAVOAR CU PIPA INALTA ,TIP VESSEL , FARA VENTIL ,SILK BLACK

  Cod: BC269XG
  Disponibilitate: 14-30 zile
  Brand: Ideal Standard
  Design: Modern
  Utilizare baterii: Lavoar baie
  Preț / buc. PRP: 935,88 Lei (-17%)
  Preț / buc: 779,90 Lei
  buc.
  Preț total PRP: 935,88 Lei (-17%)
  Preț total: 779,90 Lei
  Prețurile conțin TVA

  Descriere

  Bateriile Ceraline au o forma ergonomica, fiind subtiri si elegante, in timp ce se pot incadra in orice tip de ambient. Sunt baterii pentru cada si pentru dus cu instalare usoara si design atemporal, fara compromisuri in materie de stil sau calitate.

  Bateriile Ideal Standard sunt alegerea perfecta pentru o baie moderna. Forma lor frumoasa completeaza armonios orice baie. Aceste baterii au fost concepute cu gandul la client: asamblarea este foarte usoara iar materialul de calitate garanteaza durabilitatea.

  Specificatii

  Producator: Ideal Standard Colectie: Ceraline Material: alama sanitara Culoare: negru mat Montaj: pe blat Dimensiuni proiectie pipa: 150 mm Inaltime baterie: 320 mm Cartus ceramic 28 mm cu sistem de control al temperaturii apei calda Maner metalic cu indicator pentru apa rece si calda Aerator ascuns cu limitator debit 5 l/min Fixare Easy-Fix Racorduri flexibile G3/8” pentru alimentarea cu apa In conformitate cu EN817  Vizitează Showroom Design&Mood

  Vă invităm în Showroom-ul din Constanța, Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214 pentru a beneficia de soluții moderne în crearea spațiilor rezidențiale și comerciale. La noi găsiți profesionalism și soluții ideale pentru confortul dumneavoastră.


  Contact

  Nu ezitați să ne contactați chiar și atunci când nu aveti nevoie decât de sfatul unui specialist în Design Interior sau obiecte sanitare.

  Place
  Showroom
  Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214, Constanța
  Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor