Logo Design & Mood
Produse
  Se încarcă fotografiile...

  BATERIE CADA TERMOSTATICA SMART CONTROL

  Cod: 34718000
  Disponibilitate: în stoc
  Stoc disponibil: 13 buc.
  Brand: Grohe
  Design: Modern
  Suprafata: Crom
  Utilizare baterii:
  • Cada
  • Dus
  Serie Grohe: SMARTCONTROL
  Preț / buc. PRP: 1.930,80 Lei (-17%)
  Preț / buc: 1.609,00 Lei
  buc.
  Preț total PRP: 1.930,80 Lei (-17%)
  Preț total: 1.609,00 Lei
  Prețurile conțin TVA

  Specificatii

  • Dimensiuni: 305x150 mm
  • Finisaj: crom Grohe Starlight
  • Montaj: pe perete

  Caracteristici si Tehnologii Grohe:

  StarLight

  Suprafata cu finisaj cromat ofera luciu superior pe termen indelungat, rezistenta la zgarieturi si permite curatarea usoara a acesteia.

  SafeStop Plus

  Functie de siguranta pentru temperatura apei, setata la 38°C. Selectia unor temperaturi mai mari se face prin apasarea butonului. Optional, pentru siguranta suplimentara se activeaza limitatorul de temperatura GROHE SafeStop Plus, care nu depaseste 43°C.

  EasyLogic
  Manevrare facila si intuitiva prin intermediul butoanelor cu marcaje vizibile pentru selectia temperaturii sau volumului dorit. EasyReach Baterie prevazuta cu etajera integrata pentru depozitarea produselor de ingrijire.

  CoolTouch
  Baterie cu izolatie integrata pentru preventia supraincalzirii suprafetei, caracteristica importanta, in special, pentru siguranta copiilor.

  SmartControl
  Tehnologie inovativa cu functie de memorare integrata, permite prin simpla actionare si rotire a butonului on/off: selectarea tipului de jet, comutarea intre jeturi sau combinarea acestora, ajustarea temperaturii si debitului de apa. Volumul de apa selectat va reveni la setarile initiale, in momentul repornirii. Activarea simultana a dusului fix si a parei de dus se realizeaza prin actionarea ambelor butoane.

  EcoJoy
  Tehnologie de economisire a apei pana la 50%, fara a compromite calitatea jetului de apa.

  TurboStat
  Tehnologie care asigura control precis a apei si temperatura constanta, indiferent de fluctuatiile presiuni  Vizitează Showroom Design&Mood

  Vă invităm în Showroom-ul din Constanța, Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214 pentru a beneficia de soluții moderne în crearea spațiilor rezidențiale și comerciale. La noi găsiți profesionalism și soluții ideale pentru confortul dumneavoastră.


  Contact

  Nu ezitați să ne contactați chiar și atunci când nu aveti nevoie decât de sfatul unui specialist în Design Interior sau obiecte sanitare.

  Place
  Showroom
  Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214, Constanța
  Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor