Logo Design & Mood
Produse
  Se încarcă fotografiile...

  BATERIE CADA EUROSMART CU SET DUS TEMPESTA CU PORTER

  Cod: 3330220A
  Disponibilitate: 14-30 zile
  Brand: Grohe
  Design: Clasic
  Suprafata: Crom
  Utilizare baterii:
  • Cada
  • Dus
  Serie Grohe: EUROSMART
  Preț / buc. PRP: 718,80 Lei (-17%)
  Preț / buc: 599,00 Lei
  buc.
  Preț total PRP: 718,80 Lei (-17%)
  Preț total: 599,00 Lei
  Prețurile conțin TVA

  Descriere

  GROHE Eurosmart - gama moderna ideala de obiecte sanitare moderne pentru bai aglomerate si o serie variata de bugete.

  Gaseste aspectul perfect pentru propria baie cu gama de obiecte sanitare Eurosmart de la GROHE. Liniile delicate fac din colectia Eurosmart optiunea perfect potrivita pentru orice aranjament de baie moderna, folosind forme atemporale pentru un design care nu se va demoda.

  Cu o gama larga de obiecte de ceramica pentru baie, precum si baterii de baie si baterii de tip mixer complementare, aceasta Eurosmart este disponibila la un pret convenabil si accesibila tuturor.

  Curatarea usoara este garantata datorita finisajelor inovatoare care resping murdaria si germenii si pastreaza aspectul curat stralucitor al obiectelor din ceramica. Descopera intreaga colectie GROHE Eurosmart - potrivire perfecta pentru baia ta ideala.

  Specificatii tehnice Baterie cada - dus Grohe Eurosmart cu set de dus Tempesta 100 crom:

  Producator: Grohe Colectia: Eurosmart Tip produs: baterie cada - dus Tip actionare: monocomanda Tip montare: pe perete Culoare: crom Finisaj: lucios Aerator Maner din metal Cartus ceramic de 35 mm cu Grohe SilkMove Suprafata cromata Grohe StarLight Limitator de debit reglabil Cu limitator de temperatura Conexiuni excetrice Ornamente metalice Comutator cu revenire automata: cada/dus Valve unic-sens integrate in iesirea pentru dus de 1/2 Protectie impotriva refluxului Para de dus New Tempesta 100 cu un tip de jet, 9,5 l/min Suport de perete pentru dus Furtun de dus Rexaflex de 1500 mm 1/2 x 1/2  Vizitează Showroom Design&Mood

  Vă invităm în Showroom-ul din Constanța, Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214 pentru a beneficia de soluții moderne în crearea spațiilor rezidențiale și comerciale. La noi găsiți profesionalism și soluții ideale pentru confortul dumneavoastră.


  Contact

  Nu ezitați să ne contactați chiar și atunci când nu aveti nevoie decât de sfatul unui specialist în Design Interior sau obiecte sanitare.

  Place
  Showroom
  Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214, Constanța
  Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor