Logo Design & Mood
Produse
  Se încarcă fotografiile...

  LACRIMA AGATATOARE SIMPLA

  Cod: FD6-LRA-07-11
  Disponibilitate: nu este în stoc
  Brand: F-DESIGN
  Design: Vintage
  Materiall: Alama
  Culoare: Crom
  SERIE F-DESIGN: LACRIMA
  Preț / buc: 79,99 Lei
  buc.
  Preț total: 79,99 Lei
  Prețurile conțin TVA

  Descriere

  Daca visezi la o baie sofisticata, in stil vintage nobil, este necesar sa stilizezi corespunzator intreg interiorul. O incapere spatioasa ofera cadrul ideal care iti permite sa creezi un salon de baie de inspiratie italiana. Aceasta directie stilistica este intruchipata pe deplin de colectia Lacrima. Finisajul bronz antichizat, atentia la detalii si designul elegant al acestei colectii iti permite sa completezi cu succes decorul, in stilul ales.

  Designul unic al colectiei de accesorii Lacrima iti permite sa completezi cu succes interioarele vintage, glamour sau eclectice. Confort in utilizare, design elegant, finisaj bronz antichizat si calitati functionale desavarsite - acestea sunt caracteristicile care stau la baza colectiei Lacrima.

  Colectia Lacrima se va potrivi perfect in amenajarile clasice de baie mobilate luxos. Accesoriile de baie care compun aceasta colectie sunt rafinate in fiecare detaliu, avand forme rotunjite si delicate. Acestea se vor potrivi perfect in interioarele glamour sau vintage. Cuierul de baie simplu are proportiile perfecte pentru asezarea confortabila a prosopului sau a halatului de baie. Totodata, are un finisaj cromat stralucitor si o forma masiva intrerupta cu o linie delicata si eleganta. Vei descoperi ca se armonizeaza perfect cu celelalte accesorii din aceasta colectie.

  Specificatii

  • Producator: FDesign
  • Colectia: Lacrima
  • Tip produs: cuier
  • Tip montare: pe perete
  • Culoare: crom
  • Finisaj: lucios
  • Material: metal
  • Numar de carlige: 1
  • Ambalare ecologica - folosim carton kraft cu o cantitate minima de cerneala pentru imprimare si folie reciclata
  • Pe langa functiile decorative, finisajele folosite in dezvoltarea produselor protejeaza perfect bateriile, accesoriile de baie si dusurile impotriva efectelor nocive ale factorilor externi


  Vizitează Showroom Design&Mood

  Vă invităm în Showroom-ul din Constanța, Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214 pentru a beneficia de soluții moderne în crearea spațiilor rezidențiale și comerciale. La noi găsiți profesionalism și soluții ideale pentru confortul dumneavoastră.


  Contact

  Nu ezitați să ne contactați chiar și atunci când nu aveti nevoie decât de sfatul unui specialist în Design Interior sau obiecte sanitare.

  Place
  Showroom
  Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214, Constanța
  Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor