Logo Design & Mood
Produse
  Se încarcă fotografiile...

  Baterie lavoar Hansgrohe Metris 165 de perete, montaj incastrat, necesita corp ingropat

  Cod: 31085000
  Disponibilitate: nu este în stoc
  Dimensiuni: 17.70 x 16.80 x 6.80 cm (lungime x lățime x înălțime)
  Brand: Hansgrohe
  Design: Neoclasic
  Utilizare baterii: Lavoar baie
  Serie Hansgrohe: Metris
  Preț / buc: 1.314,71 Lei
  buc.
  Preț total: 1.314,71 Lei
  Prețurile conțin TVA

  Caracteristici

  • Culoare: Crom
  • Montare: Pe perete
  • Material: Alama
  • Lungime pipa: 165 mm
  • Include ventil clasic cu sita
  • AirPower: Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!
  • EcoSmart: Tehnologia care iti reduce cu pana la 60% din consumul de apa se regaseste atat in bateriile de lavoar cat si in sistemele de dus. Bateriile de lavoar cu tehnologia EcoSmart sunt dotate cu un aerator special care reduce consumul pana la 5l/min. Parele de dus contin un O-ring de mare precizie care asigura un consum de 9l/min sau in unele cazuri chiar de 6l/min (Crometta 85 Green).
  • QuickClean: Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.
  • Observatii: Atentie! Produsul reprezinta corpul exterior (aparent)! Pentru functionare necesita corp incastrat dedicat - care se achizitioneaza separat.


  Vizitează Showroom Design&Mood

  Vă invităm în Showroom-ul din Constanța, Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214 pentru a beneficia de soluții moderne în crearea spațiilor rezidențiale și comerciale. La noi găsiți profesionalism și soluții ideale pentru confortul dumneavoastră.


  Contact

  Nu ezitați să ne contactați chiar și atunci când nu aveti nevoie decât de sfatul unui specialist în Design Interior sau obiecte sanitare.

  Place
  Showroom
  Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214, Constanța
  Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor