Logo Design & Mood
Produse
  Se încarcă fotografiile...

  BATERIE CADA CONNECT AIR

  Cod: A7033AA
  Disponibilitate: în stoc
  Stoc disponibil: 2 buc.
  Brand: Ideal Standard
  Design: Modern
  Suprafata: Crom
  Utilizare baterii:
  • Cada
  • Dus
  Preț / buc. PRP: 1.618,40 Lei (-20%)
  Preț / buc: 1.294,72 Lei
  buc.
  Preț total PRP: 1.618,40 Lei (-20%)
  Preț total: 1.294,72 Lei
  Prețurile conțin TVA

  Descriere

  Noua gama de la Ideal Standard, Connect Air este creata pentru cei indragostiti de design. Colectia Connect Air este practica, ergonomica, are un stil aparte si finisaje geometrice. Marginile subtiri si formele curbate ajuta orice baie sa fie aerisita si sa aiba un aer fresh si revigorant.

  Gama Connect Air este recomandata celor care apreciaza frumosul, confortul si vor sa aiba libertatea sa isi exprime stilul prin fiecare element al casei.

  Produsa de Ideal Standard, bateriile din colectia Connect Air sunt robuste, cu un design format din linii drepte care se pot integra in orice tip de ambient. Cu forme usor nonconformiste, este recomandata pentru baile moderne, cu o tenta minimalista.

  Obiectivul tehnicienilor si designerilor care au creat gama Connect Air a fost de a crea o gama premium, cu un design usor de integrat in stilul de viata modern si cu o calitate care sa asigure rezistentea in timp.

  Gama de baterii Connect Air cuprinde multiple optiuni pentru lavoar care sa acopere orice necesitate din punct de vedere dimensiune sau modalitate de actionare, baterii pentru cada si dus cu montare pe perete sau incastrata si baterie de bideu.

  Specificatii

  • Tehnologie : Standard
  • Material: Alama Sanitara
  • Dimensiuni proiectie pipa: 174 mm
  • Culoare: Crom
  • Bateria are cartus de 38 mm HWTC
  • Are conexiuni excentrice cu sistem de reducere a zogomotului si perlator inclus


  Vizitează Showroom Design&Mood

  Vă invităm în Showroom-ul din Constanța, Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214 pentru a beneficia de soluții moderne în crearea spațiilor rezidențiale și comerciale. La noi găsiți profesionalism și soluții ideale pentru confortul dumneavoastră.


  Contact

  Nu ezitați să ne contactați chiar și atunci când nu aveti nevoie decât de sfatul unui specialist în Design Interior sau obiecte sanitare.

  Place
  Showroom
  Bd. Aurel Vlaicu, nr. 214, Constanța
  Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor