Share

Inspiratie in BUCATARIE

Inspiratie in BUCATARIE

IDEI DE DESIGN PENTRU AMENAJAREA BUCATARIEI

Exploreaza idei, trenduri si stiluri

Expertiza. Showroom. Solutii complete de amenajare. Experienta de shopping completa

La curent cu ultimele tendinte si tehnologii, iti propunem sa descoperi alaturi de echipa noastra specializata, cea mai potrivita transformare a spatiului tau.

Mai multa inspiratie in cel mai mare showroom concept din tara. Gasesti aici o gama variata de solutii, produse de branduri cu traditie: gresie si faianta, pardoseli din lemn, baterii, chivete, mobila, electrocasnice sau accesorii.

Ai solutii, culori, texturi, materiale si idei creative indiferent de marimea sau stilul bucatariei pe care vrei sa o amenajezi.

Incurajam initiativele de business cu solutiile premium complete pentru a maximiza rezultatele oricarui proiect rezidential, comercial sau business, fie ca vorbim despre office building, hospitality sau wellness.

 

Tags: #designinterior #designkitchen, #trends,  #arhitecture #designmoodro #interiorstyling #decor #designdetails #contemporarydesign #decoratingideas #architecture #luxury #gorgeoussolutions #tileinspiration #playingwithtextures

Parteneri: ATLAS CONCORDE, NEFF, BLANCO, SCAVOLINI, BOSCH, KLUDI, HANSGROHE,  VILLEROY&BOCH, PORCELANOSA, VERSACE CERAMICHE, GAMADECOR,  VENIS